Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти салати європейська новий рік вегетаріанські страви › Теплий картопляний салат на грилі
Теплий картопляний салат на грилі

Теплий картопляний салат на грилі

Ніжний салат з, картоплі, підсмаженої на грилі, грибів, маслин і сметанної заправки з зеленню. Салат виходить дуже смачним і ситним. Він може бути використаний як гарнір і поданий до страв з м'яса, курки або риби. Також можна його використовувати як самостійну страву, якщо, приміром, ще гарячий салат зверху посипати сиром, то вийде прекрасна овочева страва. За смаком можна додавати смажені шматочки бекону або сала, обсмажену до золотистого кольору ріпчасту цибулю. Зелень можна додавати будь-яку свіжу, яку ви любите: кріп, петрушку, зелену цибулю, базилік. Головний принцип - чим більше її буде, тим краще. А якщо хочете додати салату вишуканості, то додайте каперси (або просто прикрасьте ними страву).

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Зелень — 40 г.
  3. 3. Гриби — 100 г.
  4. 4. Маслини — 60 г.
  5. 5. Сметана — 40 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, відварити до напівготовності, охолодити. Потім, не очищаючи, нарізати шматочками і обсмажити на грилі.

  2. Гриби помити, нарізати кубиками або соломкою і обсмажити. Маслини нарізати кільцями. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.