Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти салати європейська овочі весна › Салат "Дике озеро"
Салат "Дике озеро"

Салат "Дике озеро"

Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.

Кількість порцій 5
Час приготування 20 хв

  1. 1. Морська капуста — 200 г.
  2. 2. Консервована кукурудза — 380 г.
  3. 3. Крабові палочки — 240 г.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Варені яйця порізати кубиками.

  2. Крабові палички також нарізати кубиками.

  3. На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.

  4. Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.

  5. На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.

  6. На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.