Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська осінь › Яловичина з лимонним соусом
Яловичина з лимонним соусом

Яловичина з лимонним соусом

Спробувавши хоч раз яловичину з лимонним соусом ви опинитеся під сильним враженням і будете приємно здивовані тим, яким смачним може бути м'ясо. Здавалося б, звичайне поєднання продуктів - і такий чудовий смак. Весь секрет у лимоні. Саме він - головний "винуватець" незвичайного смаку м'яса в рецепті. Ми звикли використовувати екзотичний фрукт у салатах, у випічці, але поєднання лимона з м'ясними продуктами вийшло просто ідеальним! Яловичина з лимонною заправкою допоможе в цьому переконатися і дасть можливість насолодитися бездоганним смаком і ніжним ароматом страви. Саме запах лимона, за версією американських учених, здатний підвищити настрій.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. М'ясо (яловичина) — 300 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Лимон — 1 шт.
  4. 4. Крохмаль кукурудзяний — 4 ст. л.
  5. 5. Часник — 2 зуб.
  6. 6. Соєвий соус — 2 ст. л.
  7. 7. Вода — 40 мл.
  8. 8. Духмяний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати невеликими смужками. Насипати в миску 3 cт. л. крохмалю і обваляти в ньому м'ясо.

  2. Налити в сковороду 1 ст. л. рослинної олії і обсмажити м'ясо. Займе це 5 хвилин. Викласти готове м'ясо в миску.

  3. Очистити цибулю і часник. Порізати: цибулю дрібно, а часник крупно. Обсмажити в олії, де готувалося м'ясо.

  4. М'ясо покласти назад у сковорідку. Поперчити. Додати цедру лимона і соєвий соус.

  5. Крохмаль 1 ст. л. розвести в 50 мл. води. Акуратно перемішати, розбиваючи грудочки і влити до м'яса. Тушкувати 5 хвилин.