Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська птиця літо › Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами
Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами

Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами

Куряче філе - це відмінний варіант смачної і здорової вечері. У ньому досить багато білка, тому його спокійно можна їсти на вечерю і не турбуватися за непотрібні вам грами. Щоб зробити страву більш вишуканою і смачною, ми пропонуємо вам такий ось рецепт. Якщо додати до курячого філе кабачки і кедрові горіхи - виходить смачна і некалорійна вечеря. Кабачки роблять страву більш м'якою, а кедрові горіхи наповнюють її особливим смаком і ароматом. Таку страву запросто можна подавати як до сімейної вечері, так і гостям. Ми впевнені, вона не залишить байдужим жодного вашого гостя. Адже таку пікантну страву складно не полюбити.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Куряче філе — 4 шт.
  2. 2. Кабачок — 1 шт.
  3. 3. Лимон — 50 г.
  4. 4. Базилік — 20 г.
  5. 5. Сир — 50 г.
  6. 6. Кедрові горіхи — 40 г.
  7. 7. Оливкова олія — 2 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.

  2. Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.

  3. Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.

  4. У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.

  5. Духовку розігріти до 180°C градусів.

  6. Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.