Млинці дріжджові "Царські"
- 1. Борошно — 3 ст.
- 2. Сухі дріжджі — 2-3 ч. л.
- 3. Молоко — 3,5 ст.
- 4. Яйце куряче — 3 шт.
- 5. Вершкове масло — 100 г.
- 6. Сіль — щіпка
- 7. Цукор — 1-2 ст. л.
- 8. Взбиті вершки — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти. Молоко підігріти. Сухі дріжджі розчинити в теплому молоці. Поставити опару з теплого молока, 1,5 склянки борошна і дріжджів. Коли опара підніметься, додати 3 збитих жовтка, розтертих до білого кольору з вершковим маслом. Все добре розмішати.
Поступово всипати решту борошна, сіль, цукор, ще раз розмішати. Поставити в тепле місце на 45 хвилин. Можна поставити посуд з тістом на парову баню (у велику каструлю або миску з теплою, майже гарячою водою).
Збити білки з вершками. Через 30 хвилин ввести цю суміш в тісто, обережно перемішуючи зверху вниз. Дати піднятися дріжджовому тісту для млинців 15-20 хвилин.
Розігріти сковороду, змастити перший раз салом або рослинною олію. Тісто зачерпнути ополоником, налити його в середину сковороди і покрутити її, щоб тісто рівномірно розлилося по всій сковороді. Випікати на середньому вогні, до золотистого кольору (1-2 хвилини).
З другої сторони млинець потрібно смажити взагалі півхвилини і знімати. Дріжджові млинці "Царські" готові.