![Баранина з овочами, запечена в рукаві](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.5dda598f30c539ff106e97c91313a013.350x350.jpeg)
Баранина з овочами, запечена в рукаві
Запікання в рукаві - це чудовий спосіб приготувати смачну страву, не витрачаючи багато часу і сил. У випадку з бараниною, як і з будь-яким іншим м'ясом, головне в успіху приготування - якість м'яса. Дуже важливо для більш сильного аромату і смаку давати баранині маринуватися мінімум кілька годин. Гарнір, який готується разом з м'ясом в рукаві, вийде дуже ароматним і смачним, так як просочиться ароматами і жирком. Не забувайте: баранина - це м'ясо, яке завжди повинно подаватися гарячим, тому коли воно остигає, жирок твердне і стає неприємним на смак. Баранина з овочами, запечена в рукаві - страва гідна будь-якого святкового столу.
- 1. Баранина — 1 кг.
- 2. Баклажани — 250 г.
- 3. Кабачки — 200 г.
- 4. Болгарський перець — 150 г.
- 5. Помідори — 200 г.
- 6. Часник — 3 зубчики
- 7. Цибуля ріпчаста — 150 г.
- 8. Соняшникова олія — 3 ст. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати невеликими кубиками.
Помідори порізати на 4-5 частин.
Баклажани нарізати невеликими шматочками.
Кабачки і перець (очистити від насіння) нарізати кубиками.
У мисці змішати цибулю, помідори, кабачки, перець і баклажани. Овочі посолити і поперчити за смаком, а потім скласти в рукав для запікання.
Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім змішати часник з олією в окремій мисці.
Отриманим маринадом обмазати м'ясо, а далі м'ясо покласти в рукав на овочі. Рукав запечатати і покласти в форму.
Форму відправити в духовку і випікати при температурі 180°С протягом 1,2-1,3 годин.