Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти десерти європейська сніданок вегетаріанські страви › Сирники з яблуками і сухофруктами
Сирники з яблуками і сухофруктами

Сирники з яблуками і сухофруктами

Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 250 г.
  2. 2. Цукор — 15 г.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Борошно пшеничне — 50 г.
  5. 5. Яблука — 120 г.
  6. 6. Курага — 30 г.
  7. 7. Родзинки — 50 г.
  8. 8. Олія рослинна — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.

  2. Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.

  3. Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.

  4. Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.