Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти консервація пасха вечеря › Печериці по-венесуельськи
Печериці по-венесуельськи

Печериці по-венесуельськи

Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.

Кількість порцій 6
Час приготування 260 хв

  1. 1. Печериці — 500 г.
  2. 2. Часник — 2 зуб.
  3. 3. Оцет — 80 мл.
  4. 4. Олія — 120 мл.
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Лавровый лист — за смаком
  8. 8. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.

  2. Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.

  3. Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.