Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти консервація українська консервація › Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці
Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці

Яблучне повидло з апельсином і лимоном у мультиварці

Яблука, апельсин, лимон, - якщо раптом ви виявили у себе в холодильнику ці фрукти, у нас є відмінний рецепт приготування повидла в мультиварці. Усього лише три інгредієнти - і дуже смачне частування у вас на столі! І так... Усі продукти під рукою, залишилося тільки їх очистити і покласти в мультиварку, далі справа за технікою. Поки вона готує ви можете створити ще одну апетитну страву. Якщо буде настрій і бажання можна повидло закатати у банки, або, накривши кришкою, поставити в холодильник. Максимум корисних речовин, і натуральність продуктів - в цьому ми твердо упевнені! З радістю пригощайте яблучно-цитрусовим десертом гостей. Безумовно їх оцінка буде висока!

Кількість порцій 5
Час приготування 140 хв

  1. 1. Яблука (великі) — 5 шт.
  2. 2. Апельсин — 3 шт.
  3. 3. Лимон — 1/2 шт.
  4. 4. Цукор — 500 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Фрукти очистити (яблука, апельсини, лимон) і нарізати кубиками. Скласти в мультиварку, посипати цукром і перемішати. У режимі "тушкування" готувати 2 години.

  2. Потім закинути тушковані фрукти у блендер і перетворити в пюре. А далі протушкувати ще 10 хвилин.

  3. Дати остигнути і перелити в стерилізовані банки. Або закатати, або закривши кришкою помістити в холодильник.