Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти торти європейська випічка › Торт «Черепаха»
Торт «Черепаха»

Торт «Черепаха»

Повільні черепахи відомі своєю неквапливістю. Пропонуємо Вам неквапливо насолодитися смаком дивовижного торта «Черепаха». Цей оригінальний десерт особливо сподобається діткам. А витрачений на приготування час подарує радість і батькам, адже готувати торт – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати коржі, які згодом стануть величезною забавною черепахою з головою і лапками. Успіх тортика багато в чому залежить від якісного оформлення. Панцир черепашки можете прикрасити на Ваш смак: полити шоколадною глазур'ю, притрусити меленим мигдалем або викласти на нього шматочки ківі.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яйце куряче — 5 шт.
  2. 2. Цукор — 500 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 400 г.
  4. 4. Сметана — 400 г.
  5. 5. Какао — 40 г.
  6. 6. Масло вершкове — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити яйця з половиною цукру. Борошно з половиною какао просіяти, додати до яєць і добре перемішати. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.

  2. Цукор, сметану, розм'якшене вершкове масло і какао змішати і збити. Кожен коржик занурювати в крем і викладати на тарілку. Поставити торт в холодильник мінімум на 2 години перед подачею.