Закусочний хліб
- 1. Яйце — 4 шт.
- 2. Солені фісташки — 50 г.
- 3. Сухий чебрець — 12 г.
- 4. М'ясо копчене куряче (грудинка) — 200 г.
- 5. Борошно — 350 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Вино біле сухе — 100 мл.
- 9. Олія — 100 мл.
- 10. Сир "Російський" — 150 г.
- 11. Дріжджі сухі — 5 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Форму для випікання заздалегідь змастити невеликою кількістю олії та поставити в холодильнику. Твердий сир та м'ясо нарізати кубиками. М'ясо злегка обсмажити на сухій розжареній сковорідці (2 хвилини). Зняти з вогню.
Борошно просіяти у велику миску, додати дріжджі та чорний перець. Зробити в центрі заглиблення та по одному вбити туди яйця. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити тонкою цівкою вино та масло, ще раз перемішати.
Викласти тісто на присипану борошном поверхню та замісити, поки воно стане гладеньким та еластичним. Фісташки почистити від шкаралупи та порізати на великі шматки ножем. Додати до тіста твердий сир, м'ясо, фісташки та чебрець.
Розігріти духовку до 210°С. Викласти тісто в охолоджену форму та випікати 45 хвилин. Дати охолонути, потім витягнути з форми. Нарізати шматочками приблизно 1 см.