![Солодкий хліб з корицею та яблуками](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.de128d67464fa023a3efb88ec0e5ffae.350x350.jpeg)
Солодкий хліб з корицею та яблуками
- 1. Борошно — 600 г.
- 2. Яблука — 500 г.
- 3. Коричневий цукор — 150 г.
- 4. Молоко — 75 мл.
- 5. Вершкове масло — 110 г.
- 6. Цукор — 50 г.
- 7. Яйця — 2 шт.
- 8. Ванілін — 1,5 ч. л.
- 9. Дріжджі — 2,5 ст. л.
- 10. Кориця — 2 ч. л.
- 11. Cіль — за смаком
- 12. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
На повільному вогні розтопити приблизно половину масла у великій каструлі.
Яблука очистити від шкірки, видалити насіння і нарізати дрібними шматочками.
Змішати яблука з коричневим цукром, 1 ч. л. кориці, половиною чайної ложки ваніліну, потім додати до масла і добре перемішати.
Продовжувати перемішувати масу на повільному вогні ще 5 хвилин. Потім дати начинці охолонути.
Молоко нагріти в ковші і вилити в миску. У мисці додати масло, що залишилося, і трохи води (приблизно 60 мл.). Після чого додати ванілін і яйця. Добре перемішати, щоб масло розчинилося.
В іншій мисці змішати борошно, цукор, дріжджі, корицю, що залишилася, і трохи солі (за смаком).
Після чого з'єднати разом сухі і рідкі інгредієнти і добре вимішати до утворення тіста. Тісто викласти в ємність, накрити харчовою плівкою і прибрати в тепле місце, щоб воно підійшло (приблизно 1 годину).
Тісто розділити на 2 половини. Форму для випікання змастити олією.
Одну половину тіста розкачати так, щоб вона була більше поверхні форми (тісто має заходити на бортики форми) і помістити його у форму. На тісто викласти яблучну начинку.
Другу половинку розкачати прямокутником, а потім розрізати на смужки. Смужки викласти зверху начинки в довільному порядку. Залишити підходити ще на 1 годину.
У духовку, розігріту до 180°C, поставити форму, яку потрібно накрити фольгою, і випікати близько 55-60 хвилин.