Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка легкий європейська › Кекс з карамелізованими нектаринами
Кекс з карамелізованими нектаринами

Кекс з карамелізованими нектаринами

Кожна господиня любить рецепти страв , де не потрібно витрачати дуже багато часу і сил на приготування , а також всі звертають уваги на ті рецепти , де інгредієнти прості і доступні. Проте при всьому цьому страва повинна вийде дуже смачне і по- справжньому домашнє. Якщо ви ставитеся до більшості господинь , то даний рецепт приготування кексу з карамелізованими нектаринами точно для вас. Ще коли ви будете починати його готувати ви відразу відчуєте домашній тепло і затишок. Такий кекс начебто передасть вам своє домашнє настрій. З такою простою випічкою дуже легко можна створити домашній тихе свято . Спробувавши перший шматочок , ви і ваші рідні зрозумієте , що кекс з карамелізованими нектаринами особливо хороший .

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вершкове масло — 100 г
  2. 2. Борошно — 100 г
  3. 3. Цукор — 150 г
  4. 4. Розпушувач — 1 ч. л.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Нектарин — 2 шт.
  7. 7. Вода — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нектарини порізати тонкими скибочками, помістити в сковорідку. Додати цукор (3 ст. л.) і воду. Поставити на середній вогонь. Помішуючи, тримати до карамелізації.Зняти з вогню і відкласти.

  2. Вершкове масло (кімнатної температури) збити з цукром (100 г). Додати яйця по одному, продовжуючи збивати. Поступово всипати борошно, змішане з розпушувачем.

  3. Заповнити форму тістом приблизно на третину. Тепер слід викласти нектарини, злегка вдавлюючи скибочки в тісто (використовувати приблизно половину фруктів). Помістити зверху решту тіста і ще один шар нектаринів.

  4. Випікати при 180 градусах близько 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.