Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка випічка борошно › Американські брауні
Американські брауні

Американські брауні

Перед вами рецепт десерту, який тисячі людей в усьому світі відносять до розряду своїх найулюбленіших - це брауні. Неймовірно смачне тістечко, трохи вологий (не сухий) на смак. Тістечко має насичений шоколадний смак, аромат і колір. Якщо ви його приготуєте, то не сумнівайтеся, що після цього і ви віднесете брауні до розряду улюбленців. Це шоколадне тістечко має невелику особливість в приготуванні, яка в інших видах десертів використовується рідко. Щоб консистенція виходила та, що треба, необхідно подавати тістечко не відразу після приготування, як робиться в більшості випадків, а після мінімум 8 годин у холодильнику, тоді він буде вологий і не пишний («важкий»).

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Шоколад темний — 220 г.
  2. 2. Цукор — 120 г.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Масло вершкове — 100 г.
  5. 5. Борошно пшеничне — 50 г.
  6. 6. Мигдаль — 100 г.
  7. 7. Кориця мелена — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити на водяній бані вершкове масло, нарізане шматочками і поламаний на шматочки шоколад. Яйця збити з цукром в пишну масу, а потім просіяти туди борошно, перемішуючи. Додати шоколадно-масляну суміш і добре перемішати.

  2. Горіхи крупно нарізати і додати до тіста. Розігріти духовку до 180°C. Невеликою кількістю вершкового масла змазати форму, вилити в неї тісто і поставити форму в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин.