Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти закуски європейська травневі свята риба › Паштет із копченим лососем і кропом
Паштет із копченим лососем і кропом

Паштет із копченим лососем і кропом

Паштет із копченим лососем і кропом - цікавий варіант рибного паштету. Для рибних паштетів можна використовувати варену, солону або копчену рибу. У запропонованому рецепті це копчений лосось. У традиційних рецептах рибного паштету пропонується подрібнити рибу до однорідної маси. Особливість цього рецепту в тому, що половину зазначеної в рецепті кількості копченого лосося потрібно подрібнити у блендері, змішавши з сиром маскарпоне і кропом, а другу половину додати в однорідну масу у вигляді маленьких шматочків. Паштет можна подавати як закуску, а можна намазувати на бутерброди або розкласти в кошички з листкового тіста. У будь-якому випадку паштет буде відмінною прикрасою святкового столу.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Сир маскарпоне — 230 г.
  2. 2. Кріп — 2 ст. л.
  3. 3. Сік лимонний — 1 ст. л.
  4. 4. Лосось копчений — 115 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У чашу блендера викласти сир маскарпоне. Подрібнити кріп, додати його в чашу блендера, влити також лимонний сік.

  2. Нарізати дрібними шматочками лосось, половину додати в чашу блендера, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.

  3. Викласти рибну масу з чаші блендера в миску, додати другу половину нарізаного лосося, перемішати, додати сіль і перець за смаком.