Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти торти російська › Торт із горіхами, маком та родзинками
Торт із горіхами, маком та родзинками

Торт із горіхами, маком та родзинками

Кондитерський відділ - улюблений відділ будь-якої людини, як малої, так і дорослої. Ароматні і красиві торти дивляться на вас з полиць і так і просяться у кошик з покупками. Пропонуємо вам самим приготувати торт, який стане вашим улюбленим. Плюс в самостійному приготуванні полягає в тому, що ви можете регулювати кількість того чи іншого інгредієнта і бути впевненими, що в десерт потрапили тільки свіжі продукти. Торт з горіхами, маком і родзинками - ситна і казкова смакота. Шматочок десерту не гріх з'їсти і на ніч з чашкою чаю або какао, аби підсолодити життя. Торт зробить ваші сни такими ж солодкими, як і він сам. Аби приготувати таку смакоту, потрібно виділити трохи часу. Але всі ваші старання, будьте впевнені, виправдаються. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 1
Час приготування 120 хв

  1. 1. Сметана — 300 г.
  2. 2. Цукор — 300 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Борошно — 300 г.
  5. 5. Горіхи — 100 г.
  6. 6. Мак — 100 г.
  7. 7. Родзинки — 100 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Сода — 5 г.
  10. 10. Молоко — 30 г.
  11. 11. Вершкове масло — 100 г.
  12. 12. Оцет — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Взяти три невеликі миски, в них покласти 100 грам сметани, цукру та борошна. А також яйця, щіпку солі, соду погашену оцтом. Добре все перемішати.

  2. Потім всипати мак у першу миску, в другу - порізані горіхи, в третю – промиті родзинки. Все це добре перемішати по черзі.  Випікати при температурі 180°С, потрібно по 25-30 хвилин на кожний корж. Готовність перевірити зубочисткою. Кожний корж розрізати навпіл та залишити холонути.

  3. В цей час приготувати крем. Змішати два яйця з цукром та борошном, влити молоко та все добре перемішати. В каструлю влити 250 мл., молока, підігріти на невеликому вогні, поки маса не загусне. В кінці додати вершкове масло та збити міксером. Розрізані коржі складати по черзі, потроху мастити їх кремом. Залишити торт холонути на декілька годин, щоб він краще просочився.