Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Суші рол з манго

Суші рол з манго

Традиційна японська страва суші стрімко увірвалася в наше сучасне життя і стала користуватися шаленою популярністю далеко за межами батьківщини. І не дивно: ця закуска проста і швидка в приготуванні, легка для шлунка і завжди радує багатою палітрою вишуканих смакових ноток. Тому, як парадоксально це не звучало, роли є стравою, що найбільш часто замовляється в ресторанах України, стрімко обігнавши традиційний борщ, пельмені і салат «Олів'є». У класичному розумінні роли являють собою рис з рибою, загорнуті в аркуш водорості норі. Ми ж пропонуємо спробувати суші рол з манго. Його по достоїнству оцінили любителі екзотики і ті, хто не ризикує їсти рол з сирою рибою.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Рис готовий — 240 г
  2. 2. Манго — 200 г
  3. 3. Норі — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготуйте рис для суши.

  2. Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису.

  3. Манго очистіть, видаліть кісточку і наріжте на смужки.

  4. Розташуйте манго з одного краю норі.

  5. Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

  6. Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.