Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти салати легкий без термічної обробки салати › Салат із селерою і фруктами
Салат із селерою і фруктами

Салат із селерою і фруктами

Прекрасний дієтичний салат з розряду таких, який «можна їсти скільки завгодно». Ще одним плюсом в даному випадку є те, що він підійде для вживання під час посту. Якщо хочете додати ситості салату, а також збагатити білками, то хорошим варіантом буде додати нарізане скибочками відварене або приготоване на грилі куряче філе (тоді з інгредієнтів краще прибрати ківі, оскільки поєднання не всім може бути за смаком). А якщо хочете додати і корисні жири, то використовуйте авокадо (не забудьте збризнути її лимонним соком після нарізування) або обсмажений до золотистого кольору кунжут. До речі, кунжут додасть салату більш багатий смак і пікантність.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста пекінська — 200 г.
  2. 2. Салат — 200 г.
  3. 3. Ківі — 200 г.
  4. 4. Яблука — 200 г.
  5. 5. Селера — 200 г.
  6. 6. Лимон — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Оливкова олія — 20 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

  2. Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.

  3. Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.