Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти перші страви європейська перші страви › Літній овочевий крем-суп
Літній овочевий крем-суп

Літній овочевий крем-суп

Хоч влітку хочеться посмакувати чимось холодненьким, не потрібно забувати і про гарячі страви, які так необхідні для хорошої роботи нашого шлунку. Такий супчик запросто зможе допомогти нам. Курячий бульйон, звичайно ж, є просто прекрасною основою для нашої страви. А використання в ньому дивовижного букету овочів, надасть йому повний вітамінний комплекс та наповнить необхіднмим речовинами весь організм. Тут і м’ясистий, мелений помідор, свіженький та легкий огірок, ніжний та корисний кабачок, і все це під теплою шубою духмяних італійських трав. Звичайно перед такою насолодою важко втриматись. Літній супчик є також надзвичайно дієтичним та низькокалорійним. Тому будьте впевнені - зайві калорії до вас не доберуться. Отже, наше овочеве пюре має цілий ряд позитивних компонентів та надасть вам сил та енергії на цілий день, смакуйте його залюбки.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Помідор — 1 шт.
  2. 2. Кабачок — 1 шт.
  3. 3. Розмарин свіжий — 10 г
  4. 4. Цибуля — 0,5 шт.
  5. 5. Вода або бульйон — 0,5 л
  6. 6. Олія оливкова — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Суміш італійських трав — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
  10. 10. Огірок — 1 шт.
  11. 11. Куркума — 3 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Натерти овочі на дрібній тертці.

  2. Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).

  3. Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).

  4. Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.

  5. Блендером перетворити все в пюре.

  6. Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).