Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти перші страви блендер європейська овочі › Червоний вітамінний холодний суп
Червоний вітамінний холодний суп

Червоний вітамінний холодний суп

Яка прекрасна пора року літо, воно завжди дарить нам можливість насититись вітамінами з повна для того, щоб зустріти осінь повними сил. Скільки ж барвистих відтінків та смакових насолод ви отримаєте куштуючи цей корисний супчик. Насичений солодкою та хрумкою морковкою, червоним пекучим перчиком та відмінним смаком червоного м’ясистого помідора, курячий бульйон є незамінним компонентом страви, легким і водночас дієтичним. Насолоджуючись даною стравою, ви відчуєте не тільки як втамовується ваш голод, оскільки суп є надзвичайно поживним, а і те, як до вас повертаються сили та життєва енергія, необхідна протягом всього дня. Такий дивовижний шедевр надасть вам можливість відчути себе бадьорим і активним, незважаючи на гнітючу спеку літнього дня.

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Перець болгарський червоний — 3 шт.
  2. 2. Морква — 3 шт.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Бульйон курячий — 400 мл
  5. 5. Олія оливкова — 60 мл
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 80 г
  7. 7. Часник — 2 зуб.
  8. 8. Оцет — 2 ст.л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.

  2. Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.

  3. Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.