Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти перші страви європейська перші страви › Морквяний суп-пюре "Сонечко в тарілці"
Морквяний суп-пюре "Сонечко в тарілці"

Морквяний суп-пюре "Сонечко в тарілці"

Якщо ви точно вирішили «з понеділка» вести здоровий спосіб життя, і замість їжі сумнівної корисності налягати на овочі, зовсім не обов'язково, з тугою в очах, гризти шматочок моркви. Адже так ви протягнете, максимум, до середи. Краще перейти відразу на супи. Одним із таких корисних перших страв, які навіть покращують настрій, є морквяний суп-пюре «Сонечко в тарілці». Суп не тільки наситить ваш організм життєво необхідним вітаміном А, порадує шлунок і навіть зір, але підніме настрій своїм приємним смаком і таким божевільним яскравим кольором. Поївши таку райську страву зранку, цілий день ви будете сяяти, немов сонечко, яке посміхається вам з тарілки. Суп також слугує відмінною "приманкою" для діток.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Морква — 4 шт.
  2. 2. Рис — 100 г
  3. 3. Вершкове масло — 4 ст.л.
  4. 4. Молоко — 100 мл
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Курячий бульйон — 800 мл
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Цукор — дрібка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву нарізати кубиками, обсмажити в 2 ст.л. вершкового масла, залити процідженим курячим бульоном. Довести до кипіння.

  2. До киплячого бульйону всипати рис, дрібку цукру, підсолити і варити на повільному вогні до готовності.

  3. Зняти з вогню, зробити пюре з моркви за допомогою погружного блендера просто в бульоні (якщо використовується звичайний блендер, то у чашці подрібнити рис і моркву і знову з'єднати їх з бульйоном). Знову довести отримане пюре до кипіння.

  4. Відділити жовток від білка (білок не знадобиться). З'єднати жовток з рештою вершкового масла. Безпосередньо перед подачею додати цю суміш до супу. Куштуйте на здоров'я!