Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти консервація › Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Гарбузовий джем із хурмою й апельсином

Гарбузовий джем із хурмою й апельсином

Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Гарбуз — 300 г.
  2. 2. Хурма — 3 шт.
  3. 3. Цукор — 300 г.
  4. 4. Цедра апельсину — за смаком
  5. 5. Вода — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.

  2. Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.

  3. Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.

  4. Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.

  5. Закатати, отриманий джем гарячим у банки.