Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти закуски європейська м'ясо весна › Рулет із яловичини з морквою
Рулет із яловичини з морквою

Рулет із яловичини з морквою

Рулети бувають не лише солодкими, але і м'ясними. Пропонуємо приготувати рулет із яловичини і моркви. Важливо те, що використовувати необхідно тільки безкісткову яловичину і, бажано, свіжу. Закуска на кожен день і на будь-яке застілля! Єдиний мінус - доведеться повозитися з цією стравою, але у результаті отримаєте великий плюс - соковите, пряне м'ясо. М'ясний рулет вдало урізноманітить святковий стіл. Його смак набуде пікантнішого відтінку, якщо використати різні прянощі, які роблять їжу корисною. Багаті мінерально-вітамінним складом і чарівливим ароматом, вони викликають ще більший інтерес до страви. З яловичиною гармонійно поєднуються кмин, коріандр і перець. Вийде неймовірна страва.

Кількість порцій 10
Час приготування 120 хв

  1. 1. Яловичина — 2 кг.
  2. 2. Морква — 450 г.
  3. 3. Петрушка — пучок
  4. 4. Часник — 3 зуб.
  5. 5. Перець чорний запашний — по 10 горошин
  6. 6. Лавровий лист — 2 шт.
  7. 7. Кмин — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Коріандр — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо обмити. По центру зробити глибокий надріз уздовж волокон не доходячи до кінця. Потім вже упоперек волокон праву половину розділити на 2 частини. Розкрити м'ясо у вигляді книжки. Виконати з лівою стороною те ж саме.

  2. Загорнути яловичину харчовою плівкою. Відбити в тонкий пласт. Перейти до моркви.

  3. Моркву очистити, помити. Закип'ятити воду. Посолити. Опустити овоч на 4 хвилини. Дістати і промити в холодній воді.

  4. Чисту петрушку дрібно посікти. М'ясо натерти сумішшю із солі і перцю. Викласти зверху моркву, притрусити петрушкою. Загорнути в рулет. Зв'язати його тонкою міцною ниткою.

  5. Часник очистити і нарізати пластинами. У невеликій ємності змішати кмин, коріандр, перці та сіль. Посипати пряною сумішшю м'ясний рулет. Помістити під нитки часник (пластини) і лаврове листя.

  6. Знову загорнути рулет харчовою плівкою. Помістити в каструлю. Варити на середньому вогні 90 хвилин. Після цього, вийняти рулет. Дати йому остигнути. Потім нарізати на порційні шматки.