Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти закуски європейська риба літо › Рулетики із скумбрії
Рулетики із скумбрії

Рулетики із скумбрії

Існує дуже багато різних рецептів приготування риби. Рулетики зі скумбрії - це щось незвичайне, але при цьому дуже смачне. Страва виходить досить ситна завдяки грибам, але в той же час вона корисна і не дуже важка для шлунка. Риба з такою смачною начинкою та ще й у соусі - відмінний варіант для будь-якого приводу. Нехай то сімейна чи романтична вечеря. Такі рулетики приємно порадують кожного, хто їх спробує. Адже в цій страві так багато інгредієнтів, які доповнюють один одного. Вони насичують страву своїм ароматом і смаком. Так що риба виходить дуже смачною, а сама страва - повноцінною. І робити до неї гарнір чи ні - справа кухаря.

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Скумбрія — 6 шт.
  2. 2. Шампиньйони — 200 г.
  3. 3. Сир твердий — 100 г.
  4. 4. Молоко — 400 мл.
  5. 5. Зелень — 30 г.
  6. 6. Зубчик часника — 2 шт.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  8. 8. Соус-маринад — 55 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Спеції — за смаком
  11. 11. Олія оливкова — 45 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.

  2. Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.

  3. Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.

  4. Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.

  5. Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.

  6. Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.