Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти закуски сир літо › Сирні равлики з салом і зеленню
Сирні равлики з салом і зеленню

Сирні равлики з салом і зеленню

Що за дивна і водночас пікантна закуска - ці наші сирні равлики з салом і зеленню! Пропонуємо вам просто вибуховий за своїм смаком і оригінальністю рецепт, який обов'язково здивує ваших друзів і близьких. Приготування сирних равликів не займе у вас багато часу і не застане зненацька при несподіваному візиті гостей. Не станемо сперечатися на рахунок того, що закуски у нас самі різні, але чи багато ви можете приготувати їх з використанням українського національного продукту - сала. Без сумніву страви нашої кухні славляться своїм неповторним смаком. Але в цьому рецепті присутні компоненти, що представляють кухні і інших країн.Наприклад, голландський сир Гауда, що вирізняється своїм м'яким кремовим смаком. Не можна не згадати і про ароматну зелень, яка дозволить вашим равликам бути вишуканою прикрасою будь-якого столу.

Кількість порцій 32
Час приготування 75 хв

  1. 1. Борошно — 500 г.
  2. 2. Дріжджі — 1 шт.
  3. 3. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  4. 4. Петрушка — 1 пучок
  5. 5. Зелена цибуля — 1 пучок
  6. 6. Сало — 150 г.
  7. 7. Сир гауда — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно просіяти у велику миску. Додати дріжджі, сіль, олію та воду, замісити тісто. Залишити підходити в теплому місці на 30 хвилин.

  2. У цей час зелень помити, обтрусити від води. Листя петрушки обірвати, дрібно порубати, зелену цибулю нарізати тонкими кільцями.

  3. Сир крупно натерти, сало порізати невеликими кубиками. Тісто розкачати на злегка присипанії борошном робочій поверхні в прямокутний пласт приблизно 40 х 45 см.

  4. Розподілити по тісту сир, зелень і шматочки сала. З більш довгої сторони закатати тісто в рулет, злегка притискаючи, розрізати впоперек гострим ножем на 32 частини.

  5. Викласти їх на застелене пекарським папером деко, залишити на 30 хвилин. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на вогні трохи вище середнього близько 15 хвилин.

  6. Витягнути, викласти для охолодження. При бажанні посипати кунжутом, подавати до столу.