Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви середній весна › Індичка із ананасами
Індичка із ананасами

Індичка із ананасами

В якості основного інгредієнта в цьому рецепті використовується філе індички. М'ясо індички ніжне, порівняно нежирне і часто використовується в кулінарії. Воно, на думку дієтологів, дуже корисне і легко засвоюється. Індичка із ананасами - популярна в азіатських країнах страва. Поєднання філе індички із ананасами має чудовий пікантно-солодкуватий смак. Приготування м'яса індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, оскільки це м'ясо легко пересушити. Ананаси додають йому соковитості і перешкоджають його висиханню.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе індички — 1 кг.
  2. 2. Консервовані ананаси — 1 банка
  3. 3. Мед — 2 ст. л.
  4. 4. Оливкова олія — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
  7. 7. Мелений карі — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.

  2. Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.

  3. Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C  духовку на 20 хвилин.

  4. Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.

  5. Поставити в духовку ще на 10 хвилин.