Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви легкий риба › Форель по-шотландськи
Форель по-шотландськи

Форель по-шотландськи

Форель по-шотландськи точно стане вашою улюбленою сімейною стравою. Готувати її швидко, а їсти одне задоволення. Риба припаде до смаку навіть самому примхливому гурману. Оскільки м'ясо форелі дуже жирне, для ситного обіду вам вистачить невеликого шматочка. Ця річкова риба дуже корисна для організму людини. Вона містить безліч амінокислот, таких корисних для нашого здоров'я. Страва багата на інгредієнти, які значно посилюють смакові якості. Молоко зробить м'ясо риби ніжним, м'яким і крапельку солодкуватим. А лимон своєю кислинкою додасть страві пікантності.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Форель — 300 г.
  2. 2. Молоко — 20 мл.
  3. 3. Борошно вівсяне — 30 г.
  4. 4. Лимон — 1 шт.
  5. 5. Зелень — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Масло вершкове — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо риби нарізати однаковими шматками, залишивши реберні кістки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти рибу в борошні. Додати сіль, перець і замочити в молоці.

  2. Розігріти сковороду з рослинною олією. Потім рибу дістати з молока, обваляти у вівсяному борошні і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Подавати рибу з часточкою лимона і зеленню.