Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви російська риба осінь › Скумбрія запечена із цибулею і кропом
Скумбрія запечена із цибулею і кропом

Скумбрія запечена із цибулею і кропом

Усім нам-господиням довго доводиться стояти біля плити, щоб порадувати рідних смачною стравою. Звісно, стояти біля плити декілька годин - нелегка праця. Що ж тоді приготувати, щоб було швидко, смачно і ситно? Пропонуємо вам відкрити для себе новий рецепт - скумбрію запечену з цибулею і кропом. Для її приготування знадобиться зовсім небагато часу, і сил. Прикрасити можна часточками лимона і додати багато зелені. Також прикрасою можуть послужити листя салату, оливи, журавлина, морква, нарізані помідори тощо. Фантазуйте, експериментуйте, а рідні, не сумнівайтесь, вам скажуть " спасибі" за незабутній обід.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Скумбрія — 600 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Рослинна олія — 2 ст. л.
  4. 4. Лимон — 1 шт.
  5. 5. Зелень кропу — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Скумбрію очистити і гарненько промити. Обсушити на паперовому рушнику і розділити на філе (можна узяти і готове філе). Натерти рибу сіллю і перцем.Для надання ніжнішого смаку можна натерти рибу лимоном.

  2. Форму змастити олією, покласти рибу. Зверху покласти кільця лука. Помістити в розігріту до 180°C градусів духовку і запікати хвилин 30. Перед подачею посипати зеленню кропу.