Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви сніданок › Шпинат із часником і вершками
Шпинат із часником і вершками

Шпинат із часником і вершками

На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, як повноцінний інгредієнт багатьох страв. Він ними сприймається виключно як салатні листя. На жаль, дуже часто ми просто не знаємо, як правильно готувати шпинат і до чого його подавати. Сьогодні наша місія полягає в тому, щоб цю проблему виправити. Отже, представляємо вашій увазі прекрасний рецепт шпинату з часником і вершками. Насправді це чудовий гарнір до практично будь-якої страви з м'яса, риби або птиці. Виходить дуже єффектно, цікаво і незвично. А ще шпинат неймовірно корисний, в першу чергу для посилення еректильної функції у чоловіків.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Шпинат — 500 г.
  2. 2. Вершки 40% — 200 г.
  3. 3. Горіх мускатний — за смаком
  4. 4. Часник — 1 шт.
  5. 5. Олія оливкова — 2 ст.л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Прополоскати листя шпинату в холодній воді, висушити на паперовому рушнику.

  2. Вилити вершки в каструлю, додати мускатний горіх і трохи солі. Поставити каструлю на повільний вогонь, варити 8-10 хвилин, не доводити до кипіння, постійно мішати. Зняти з вогню.

  3. Очистити часник, нарізати уздовж. У сковороду налити олію, поставити на сильний вогонь. Викласти листя шпинату в сковороду, посолити, насадити на вилку часник, змішувати шпинат, поки не почне упарюватися.

  4. Листя шпинату викласти в друшляк, придавити виделкою з часником, для видалення зайвої рідини. Викласти знову шпинат в сковороду.

  5. Додати упарені вершки в сковороду до шпинату, додати сіль і перець за смаком.