Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви легкий сніданок вегетаріанські страви › Салат із абрикосами і помідорами чері
Салат із абрикосами і помідорами чері

Салат із абрикосами і помідорами чері

Салат із абрикосами та помідорами чері може сміливо претендувати на звання вашої улюбленої страви. Його естетичний вигляд створює враження, що ви знаходитеся у вишуканому ресторані. А що найприємніше - на його приготування знадобиться не більше десяти хвилин. Салат дуже корисний, а його пікантний смак виділяє страву серед інших товаришів по кухні. Також страву можна сміливо подавати разом із келихом червоного вина на романтичну вечерю. Помідори черрі і абрикоси зроблять салат в міру солодким, а гірчиця разом з оливковою олією і бальзамічним оцтом дарують йому надзвичайний смак. Таким салатом ви підкорите будь-якого чоловіка. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори чері — 100 г.
  2. 2. Абрикоси — 100 г.
  3. 3. Горіхи волоські — 20 г.
  4. 4. Оцет бальзамічний — 10 мл.
  5. 5. Гірчиця — 5 г.
  6. 6. Олія оливкова — 10 мл.
  7. 7. Сир пармезан — 20 г.
  8. 8. Суміш салатного листя — 100 г.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Листя салату вимити, просушити, покласти в глибоку миску. Помідори помити і розрізати на половинки. Абрикоси помити, видалити кісточки, нарізати на четвертинки.

  2. Додати все до салатного листя і обережно змішати руками. У невеликій мисці змішати оцет, гірчицю, оливкову олію і збити до рівномірної консистенції виделкою. Додати сіль і перець за смаком.

  3. Заправити салат, розкласти по тарілках. Волоські горіхи розрізати на четвертинки або невеликі шматочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Посипати салат горіхами та сиром.