Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви гарнір осінь › Рисова локшина з м'ясом і креветками
Рисова локшина з м'ясом і креветками

Рисова локшина з м'ясом і креветками

Вам доводилося готувати страви екзотичної тайської кухні? Основа тайської кухні - мистецтво п'яти смаків: солодкого, кислого, солоного, гіркого і гострого. Приготуйте за запропонованим рецептом рисову локшину з м'ясом і креветками, і Ви хоча б у крихітній мірі відчуєте екзотику Таїланду. Але ми не сумніваємося, що спробувавши це блюдо в тайському ресторані, Ви відразу ж помітили б велику різницю. Запропонована страва дуже цікава своєю смаковою палітрою, незвичайним поєднанням інгредієнтів. І, звичайно ж, традиційно використовуються соус і спеції. Це соєвий соус і перець чилі - одна з найбільш затребуваних у тайців спецій, яку вони вважають цілющою. Цінується в тайській кухні і імбир, що використовується в цьому рецепті.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Королівські креветки — 10 шт.
  2. 2. Рисова локшина — 300 г.
  3. 3. Стручкова квасоля — 150 г.
  4. 4. Свинина — 150 г.
  5. 5. Соєвий соус — 45 мл.
  6. 6. Соняшникова олія — 30 мл.
  7. 7. Яйце — 1 шт.
  8. 8. Імбир — 3 см.
  9. 9. Перець чилі мелений — 0,25 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рисову локшину відварити, як вказано на упаковці.

  2. Креветки розморозити і почистити.

  3. Свинину порізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді до золотистого кольору.

  4. Імбир натерти на дрібній тертці і, коли свинина трохи підрум'яниться, додати в сковороду стручкову квасолю і імбир.

  5. Через пару хвилин додати в сковороду креветки.

  6. В окремій мисці збити яйце вилочкою і додати соєвий соус і спеції. Добре перемішати.

  7. Потім вилити яйце в сковороду і добре перемішати.

  8. Далі додати локшину і добре перемішати. Прогріти, помішуючи, так ще хвилини 2-3 і подавати гарячим.