Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви середній осінь › Свинина з ананасами
Свинина з ананасами

Свинина з ананасами

Не знаєте що подати до новорічного чи просто святкового столу? Ми вам допоможемо визначитися з вибором рецепта. Пропонуємо приготувати запечену свинину з ананасами. Кращого рішення для святкового столу ви просто не знайдете. Взагалі свинина, приготована з фруктами - це справжній делікатес. А тут ще й з ананасом. М'ясо виходить божественним, ніжним, соковитим з кислосолодким присмаком ананаса. Крім того, що ананас - фрукт, з вражаючими смаковими якостями, він ще й дуже корисний. У нього входять калій, магній, вітаміни. Крім них, до складу ананаса входить багато корисних мікроелементів. Він володіє такою кількістю корисних властивостей і вітамінів, що можна вважати його мало не лікарським препаратом.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Ананаси консервовані — 350 г.
  3. 3. Сир — 100 г.
  4. 4. Сметана — 200 г.
  5. 5. Cіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Вершкове масло — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину порізати порційними шматками розмірами трохи більше, ніж кільце ананаса. Кухонним молотком відбити кожен шматочок.

  2. Сир натерти на крупній тертці.

  3. Форму або глибоке деко трохи змастити маслом. Шматочки свинини посолити, поперчити, викласти у форму.

  4. Зверху викласти кільця ананасів.

  5. Зверху полити сметаною і натерти тертим сиром.

  6. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати 30-40 хвилин.