Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви обід осінь › Свинина з виноградом
Свинина з виноградом

Свинина з виноградом

Напевно, всі чули і навіть переконувалися, що м'ясо свинини дуже смачне в поєднанні з виноградом. Адже плоди винограду надають страві особливий смак і соковитість. Ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам м'ясо з виноградом та ще й у винному соусі. Такий соус надає страві приємний аромат, ще більш насичений і незабутній смак. Для безалкогольного варіанту страви можете спробувати замість вина додати гранатовий або виноградний сік. Ще один варіант - гранатовий соус. Він теж смачно поєднується зі свининою. Словом, із соусом ви можете експериментувати, щоб підібрати те, що вам найбільше припало до смаку.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свинна вирізка — 150-200 г.
  2. 2. Виноград — 300 г.
  3. 3. Вино — 150 мл.
  4. 4. Крохмал
  5. 5. Гірчиця — 0.5 ч.л.
  6. 6. Масло вершкове — 1 ст.л.
  7. 7. Масло рослинне — 1 ст.л.
  8. 8. Сіль — За смаком
  9. 9. Перець — За смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.

  2. Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.

  3. Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.

  4. М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.