Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви плита › Пісна паста в томатному соусі
Пісна паста в томатному соусі

Пісна паста в томатному соусі

Пропонуємо вашій увазі рецепт пісної пасти в томатному соусі - найсмачнішої, найкориснішої пасти. Кабачок в дуеті з болгарським перцем чудово відтіняють смак пасти, надаючи виробу ніжність, ледве помітну солодкість і пом'якшують природну кислоту томатів. Чорний мелений перець і часник надають нашій пасті легкий запашний аромат і ледь помітну гостринку. До того ж це дуже низькокалорійний і надзвичайно корисний продукт. Кабачок дієтологи рекомендують при хворобах печінки, нирок і шлунково -кишкового тракту, а також проти анемії і атеросклерозу. Томат знижує вміст холестерину в крові, попереджає жирове переродження печінки, підвищує імунні властивості організму, сприяє утворенню гемоглобіну. Гарний позитивний колір піднімає настрій і сприяє лікуванню при депресіях. Готуйте нашу пасту з задоволенням! Гарного вам настрою!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Паста — 300 г.
  2. 2. Кабачки — 1 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Помідор — 1 шт.
  5. 5. Болгарський перець — 1 шт.
  6. 6. Сіль морська — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Часник — 2 зубчика
  9. 9. Оливкова олія — за смаком
  10. 10. Вода — 3 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кабачок нарізати маленькими кубиками. Зварити пасту в 3 л. киплячої води. Макарони повинні залишатися злегка твердими.

  2. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, солодкий перець - невеликими брусочками. Всі овочі (крім помідора) обсмажити на середньому вогні на оливковій олії кілька хвилин, поки вони не стануть м'якими. Потім додати дрібно нарізані або пропущені через часниковий прес зубчики часнику.

  3. Додати в овочі готову пасту і очищені від шкірки подрібнені томати. Всі разом довести до кипіння. Посолити, поперчити.