Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська гарбуз обід › Пишні оладки з гарбузового пюре
Пишні оладки з гарбузового пюре

Пишні оладки з гарбузового пюре

Красиві золотисто-оранжеві пишні гарбузові оладки. Поєднання смаку і користі з зовсім невеликою кількістю калорій (в 100 грамах міститься близько 100 калорій). Вони не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей і миттю зникнуть зі столу. Краще подавати такі оладки гарячими або теплими. В якості добавки можете подати мед, медовий соус, сметану або пудру. Для приготування медового соусу, наприклад, можете з'єднати мед з лимонним соком, корицею, гвоздикою, мускатним горіхом і кунжутом. Або додати корицю, мускатний горіх і гвоздику просто в тісто. Такі спеції зазвичай прекрасно підходять до страв з гарбуза.

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Гарбуз — 1 кг.
  2. 2. Молоко — 1 л.
  3. 3. Дріжджі — 15 г.
  4. 4. Борошно пшеничне — 300 г.
  5. 5. Яйце куряче — 3 шт.
  6. 6. Масло вершкове — 10 г.
  7. 7. Цукор — 100 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.

  2. Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.

  3. Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.