Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви російська птиця › Куряча печінка з яблуками
Куряча печінка з яблуками

Куряча печінка з яблуками

Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Куряча печінка — 500 г
  2. 2. Яблука — 400 г
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Рослинна олія для підсмажування — 4 ст.л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Мелений чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю наріжте півкільцями

  2. Печінку наріжте невеликими шматочками.

  3. Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.

  4. У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.

  5. Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.

  6. Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.