Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви осінь › Кролик, тушкований у сметані
Кролик, тушкований у сметані

Кролик, тушкований у сметані

М'ясо кролика, особливо досить молоде, має чудовий смак: воно не жорстке і не дуже калорійне, але при цьому відмінне на смак. Але якщо просто приготувати м'ясо саме по собі, то воно вийде суховате. Щоб смак м'яса був ще більш м'який, приємний і ніжний, спробуйте тушкувати його в сметані, за нашим рецептом.Сметана, як звичайно, зробить м'ясо більш соковитим, пом'якшить його, а овочі (морква і цибуля) додадуть свій смак, щоб разом вийшло все смачно і чудово. Кролик підійде до будь-якого гарніру, і буде з ним добре поєднуватися. Так що з таким рецептом смачна вечеря вам забезпечена. Перед подачею його можна приправити зеленню.

Кількість порцій 6
Час приготування 70 хв

  1. 1. М`ясо кролика — 500 г.
  2. 2. Сметана — 500 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Часник — 2 зуб.
  6. 6. Оцет — 1 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
  9. 9. Олія — для смаження
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. 1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.

  2. Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.

  3. Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.

  4. Моркву та цибулю обсмажити на олії.

  5. У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.

  6. Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.