Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви плита гарнір вегетаріанські страви › Смажена картопля з фетою і орегано
Смажена картопля з фетою і орегано

Смажена картопля з фетою і орегано

Страв з картоплі придумано чимало. Витончені знавці знають чимало рецептів, основа яких є картопля. Ось і ми на сторінках нашого сайту запропонуємо вам один з таких дивовижних рецептів. Готувати будемо страву "смажена картопля з фетою і орегано". Наша страва підійде навіть на вечерю. Здавалося б як!?? Смажена у фритюрі картопля на вечерю - це ж немислимо! Це ж катастрофа для фігури! Це не вкладається в голові! Але спокійно. Справа в тому, що ми будемо витягувати нашу картоплю з киплячої олії на паперові рушники. Таким чином, картопля, смажена у фритюрі віддасть весь непотрібний, зайвий, ненависний жир йому! - рушникові, а не вашим стегнам.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Олія оливкова — за смаком
  2. 2. Картопля — 440 г.
  3. 3. Сир фета — 100 г.
  4. 4. Орегано — 5 г.
  5. 5. Лимон — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію (до кипіння) на сковороді або в каструлі. Опустити картоплю в сковороду і смажити близько 3-5 хвилин.

  2. Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю дістати з фритюру і викласти на серветки або паперовий рушник. Сир розкришити.

  3. Викласти картоплю на деко, посипати сиром, орегано і поставити в духовку. Запікати картоплю близько 5 хвилин. При подачі збризнути готову страву лимонним соком.