Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви болгарська сімейне свято осінь › Фарширований перець у мультиварці
Фарширований перець у мультиварці

Фарширований перець у мультиварці

На радість любителів здорової їжі представляємо рецепт приготування фаршированого перцю у мультиварці. Мультиварка - це прекрасна і незамінна річ на вашій кухні. Вона здатна без особливих витрат сил і часу приготувати будь-яку страву. До того ж перці готувати в мультиварці дуже легко і просто. Задавши потрібний режим в мультиварці, ви можете півтори години займатися своїми справами. Дана страва прекрасно підійде не тільки для обіду, а й для вечері, так як вона легко засвоюється організмом. А все завдяки правильному приготуванню. Ваша сім'я, якщо вона любить фарширований перець, розцілує вас на радощах за цю страву. А страва не може не сподобається. Подавати її можна, прикрасивши зеленню, зі сметаною.

Кількість порцій 8
Час приготування 160 хв

  1. 1. Перець болгарський солодкий — 8 шт.
  2. 2. Фарш м'ясний — 700 г.
  3. 3. Рис (сухий) — 70 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 350 г.
  5. 5. Морква — 200 г.
  6. 6. Помідори — 400 г.
  7. 7. Олія соняшникова — 3 ст. л.
  8. 8. Лавровий лист — 1 шт.
  9. 9. Зелень (суха) — 1 ст. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помити м'ясо, нарізати на шматочки. Почистити 150 г. цибулі, помити. Пропустити через м'ясорубку м'ясо з цибулею. Посолити і поперчити.

  2. Промити рис, додати до фаршу. Ретельно перемішати, додати суху зелень. Перемішати.

  3. Моркву і 200 г. цибулі помити, почистити. Моркву натерти на середній тертці, цибулю нарізати кубиками.

  4. Увімкнути мультиварку в режим "Випічка" на 40 хвилин. Налити в мультиварку соняшникову олію і додати цибулю з морквою. Готувати овочі 20 хвилин при відкритій кришці.

  5. Помити перці, зрізати верхівки, вийняти насіння. Начинити фаршем.

  6. Помити помідори, натерти на тертці, без шкірки.

  7. Через 20 хвилин, укласти перці в мультиварку. Залити тертими помідорами. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Залити перці 600 мл. гарячої води. Закрити кришку мультиварки, готувати решту 20 хвилин режиму мультиварки. Коли програма "Випічка" закінчиться, спробувати на сіль, при необхідності додати. Переключити мультиварку в режим "Тушкування" на 1,5 години.