Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська картопля осінь › Баклажани з помідорами та сиром
Баклажани з помідорами та сиром

Баклажани з помідорами та сиром

До вас несподівано завітали друзі, не губіться в думках, чим би смачненьким їх порадувати. Баклажани з помідорами і сиром – найкращий варіант для подібних випадків. Ніщо не може зрівнятися зі свіжеприготовленими овочами, які покликані турбуватися про наше гарне самопочуття та наповнювати організм вітамінами. Без цього важко уявити наше буденне життя. Фінальний етап – запікання в духовці. Цей насичений аромат пробудить апетит не тільки у ваших гостей, а навіть у ваших сусідів, настільки він особливий. Перед такою стравою неможливо втриматися, сміливо пригощайте абсолютно усіх.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Баклажани — 2 шт.
  2. 2. Помідори — 2 шт.
  3. 3. Сир твердий — 50 г.
  4. 4. Кріп — 20 г.
  5. 5. Майонез — 10 г.
  6. 6. Часник сушений — 5 г.
  7. 7. Картопля — 220 г.
  8. 8. Олія рослинна — 5 мл.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажани помити, нарізати скибочками уздовж. У сотейнику розігріти воду, посолити, покласти баклажани і тушкувати близько 10 хвилин. Сир натерти на крупній тертці. Помідори помити і нарізати скибочками.

  2. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

  3. Форму змастити олією. Викласти шарами баклажани, помідори і сир (верхнім повинен бути сир). Нанести зверху трохи майонезу. Запікати близько 20 хвилин. Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.