Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви плита овочі осінь › Курячі серця з вершками
Курячі серця з вершками

Курячі серця з вершками

На перший погляд може здатися, що ця страва на любителя. Адже курячі сердечка, та й будь-які інші нутрощі, люблять далеко не всі. Але ви не поспішайте відмовлятися від цієї страви. Можливо, спробувавши її один раз, ви не зможете від неї відмовитися. Курячі серця з цибулею і вершками - це дуже ніжне поєднання. Адже вершки завжди роблять страву більш м'якою і приємною на смак. Ще одна відмінна риса страви - це те, що приготувати її - справа нехитра і досить швидка, не вимагає особливих зусиль. А калорій вона містить не дуже-то багато. Тому ви можете не турбуватися про те, що приготувати на вечерю - ми це придумали уже за вас.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячі серця — 500 г.
  2. 2. Вершки 20% — 250 мл.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Кріп подрібнений — за смаком
  6. 6. Часник — 4 зуб.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Масло рослинне — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На розігріту сковороду з рослинною олією викласти дрібно порізані півкільця цибулі. Обсмажувати декілька хвилин, постійно помішувати.

  2. Викласти потерту на дрібній тертці моркву і обсмажувати з цибулею 5 хвилин. Додати тертий на дрібній тертці часник, все ретельно перемішати і обсмажувати пару хвилин до появи терпкого запаху смаженого часнику.

  3. Викласти в сковороду промиті і очищені серця і перемішати з її вмістом, посолити і вилити вершки. Тушкувати страву близько 20 хвилин до готовності сердець. Додати кріп, перемішати і залишити на 5 хвилин доводоти до готовності на невеликому вогні.