Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська салати осінь › Брюссельська капуста з медом
Брюссельська капуста з медом

Брюссельська капуста з медом

Представляємо вашій дорогоцінній увазі рецепт страви брюссельська капуста з медом. Брюссельська капуста до деяких пір була нечастим гостем на наших столах. Справа в тому, що упередженість, яка в деякій мірі притаманна людям не дозволяла цьому овочу вибитися на високий кулінарний рівень. Але за рахунок такого найціннішого біохімічного складу брюссельської капусти, страви на її основі стали дуже популярними. Брюссельська капуста з медом порадує вас особливим і найніжнішим витонченим смаком. Імбир додасть пікантності страві. А завдяки меду страва буде мати злегка вловимий, слабосолодкуватий приємний післясмак. Чорний перець додасть гармонійної завершеності страві. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Брюссельська капуста — 600 г.
  2. 2. Мед — 1 ст. л.
  3. 3. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  4. 4. Тертий корінь імбиру — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200°С. Натерти корінь імбиру.

  2. Форму для запікання змастити олією. Брюссельську капусту з імбиром, сіллю і перцем поставити запікатися на 20 хвилин.

  3. Полити капусту медом, перемішати і залишити ще на 5 хвилин.