![Карамельно-грушеве масло](https://img2.zakaz.ua/uploadc32b18cbb636bb8fe801076508d7bace.jpg.350x.jpg)
Карамельно-грушеве масло
- 1. Сік яблучний — 50 мл
- 2. Лимон — 100 г
- 3. Груша — 7 кг
- 4. Цукор — 600 г
- 5. Горіх мускатний мелений — 1 ч.л.
- 6. Сіль — 1 ч.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У великій каструлі змішати яблучний сік і 4 столові ложки лимонного соку.
Очистити груші по одній і видалити насіння. Порізати на невеликі шматочки і викласти в сік. Поставити приблизно на 15 хвилин на середній вогонь, помішувати. Злегка зменшити вогонь, накри кришкою і варити ще 20 хвилин, поки груші не стануть дуже м'якими.
Зняти з вогню і пресом для кртоплі перетворити масу в пюре. Додати решту лимонного соку, мускат, цукор і сіль. Довести до кипіння на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Злегка зменшити вогонь і варити не закриваючи кришкою, приблизно 1 годину, поки маса не загусне і об'єм не зменшиться до 8 склянок.
Викласти грушеве масло в 8 півлітрових банок, залишаючи зверху місце, і щільно закрити гарячими кришками. Поставити в каструлю з киплячою водою на 10 хвилин. Охолодити і поставити в темне прохолодне місце.