Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гарнір › Тушковані овочі з фетою
Тушковані овочі з фетою

Тушковані овочі з фетою

Тушковані овочі – це не тільки низькокалорійно і корисно, але ще й смачно і поживно. Ви цілий рік зможете радувати рідних такою стравою, оскільки її можна приготувати як зі свіжих, так і заморожених овочів. А найголовніше: експериментуючи з інгредієнтами і пропорціями, а також додаючи різні пряні спеції і соуси, Ви щоразу будете отримувати нову, не схожу на попередню, оригінальну страву. Рекомендуємо Вам спробувати ситне рагу з тушкованих овочів з додаванням одного вишуканого компонента – грецького сиру фета, який відомий завдяки ніжній, пухкій консистенції і злегка солонуватому смаку. Страва урізноманітнить Ваш буденний раціон яскравими фарбами і приємними спогадами.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цукіні — 200 г.
  2. 2. Морква — 200 г.
  3. 3. Помідори чері — 200 г.
  4. 4. Сир фета — 80 г.
  5. 5. Суміш перців — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.

  2. Сир фета розкришити. Цукіні і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.

  3. Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.