Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гарнір легкий європейська вечеря › Рис з кедровими горіхами
Рис з кедровими горіхами

Рис з кедровими горіхами

Ви досі вважаєте рис буденним і пересічним гарніром? На жаль чи на щастя, ми зруйнуємо Ваші стереотипи. Завдяки додаванню всього на всього двох простих інгредієнтів «набридлива крупа» розкривається по-новому, набуваючи вишуканий смак. Хрусткі кедрові горішки відомі своєю цінною властивістю надавати неповторний смак і тонкий аромат будь-якій страві, куди вони додаються. Наш пікантний рис – не виняток. Зелена цибуля не тільки прикрашає гарнір, роблячи його більш яскравим і ефектним, але і вносить свій специфічний, злегка гіркуватий смак. У підсумку Вам очікує перетворений до невпізнання рис і задоволені обличчя рідних, що спробували цю незвичайну страву. Приємного Вам апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Рис — 200 г
  2. 2. Кедрові горіхи — 100 г
  3. 3. Цибуля зелена — 30 г
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Обсмажити горішки на оливковій олії.

  2. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю і петрушку. Цю суміш додати до відвареного рису.