Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гарнір осінь › Пенне з болгарським перцем і броколі
Пенне з болгарським перцем і броколі

Пенне з болгарським перцем і броколі

Пенне - це вид макаронних виробів у формі пір'я, зрізаного навскоси. Назва цього виду пасти, дуже популярного в Італії, походить від італійського слова "penna", що позначає "перо". Пенне варять згідно з рекомендаціями на упаковці. Час варіння у кожного виробника різне. Правильно зварена паста повинна бути в стані аль денте, тобто макарони не повинні розваритися, вони повинні вийти зверху м'якими, а всередині ніби трішечки сируватими. Замість італійських пенне можна знайти подібні макаронні вироби інших виробників. Не знайшли броколі? Підійде брюсельська або кольорова капуста.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Пенне — 300 г.
  2. 2. Броколі — 400 г.
  3. 3. Болгарський перець — 350 г.
  4. 4. Сир — 150 г.
  5. 5. Цибуля — 150 г.
  6. 6. Соняшникова олія — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати соломкою.

  2. Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.

  3. Цибулю злегка обсмажити на олії.

  4. До цибулі додати перець і перемішати.

  5. Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.

  6. Відварити макарони до готовності.

  7. Сир натерти на дрібній тертці.

  8. На блюдо викласти макарони.

  9. На макарони викласти овочі. Посипати сиром.