Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гарнір осінь › Смажена картопля із пармезаном
Смажена картопля із пармезаном

Смажена картопля із пармезаном

Всі звикли, що картопля - частий гість на нашому столі. Напевно, вже навіть ніхто не замислюється, що такого корисного можна знайти в цьому овочі. Але не варто забувати, що в картоплі багато вуглеводів, калію і фосфору. Якщо з'їдати 300 грам цього продукту в день, то можна себе повністю забезпечити цими елементами на цілу добу. Як же швидко і смачно приготувати картоплю? Один із рецептів - це смажена картопля із пармезаном. Досить просто посипати картоплю сиром і запекти в духовці. Прекрасний смак печеної картоплі і плавленого сиру приємно вас порадує. Ви можете також додати м'ясо, поклавши його на картоплю перед тим, як додати сир.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 440 г.
  2. 2. Олія оливкова — 40 мл.
  3. 3. Сир пармезан — 40 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Духовку розігріти до 200°C градусів. Деко змастити невеликою кількістю олії. На деко викласти картоплю.

  2. Пармезан натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, пармезан. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.