Новорічне печиво на ялинку
- 1. Масло вершкове — 50 г.
- 2. Цукор — 150 г.
- 3. Яйця — 2 шт.
- 4. Мед — 2 ст. л.
- 5. Сметана — 30 г.
- 6. Імбир мелений — за смаком
- 7. Кориця мелена — за смаком
- 8. Борошно — 600 г.
- 9. Розпушувач тіста — 1 ч. л.
- 10. Кип'ячена вода — 3 ст. л.
- 11. Цукрова пудра — 100 г.
- 12. Харчові барвники (різні кольори) — 3 пачки
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розтерти масло з медом, додати цукор, сметану і яйця, перемішати.
Додати в масу спеції. Борошно змішати з розпушувачем тіста і додати також в масу.
Замісити тісто і залишити його в холодильнику на 40 хвилин.
Тісто розкачати в пласт товщиною близько 3 міліметрів, за допомогою формочок вирізати фігурки, зробити зверху отвір для стрічки.
Отримані фігури викласти на деко, викладене папером для випічки і запікати 10 хвилин при температурі 180°C.
Перемішати цукрову пудру з 3 ст. л. звичайної кип'яченої води. Повинна вийти не густа, але, в той же час, і не рідка маса. Потім розділити її на частини, залежно від того, скільки різних кольорів харчових барвників. У кожну частину додати по одному кольору харчового барвника і ретельно перемішати.
Печиво розмалювати зверху отриманою глазур'ю.
Дати печиву підсохнути і повісити на ялинку.