М'ясний пиріг "Чайна троянда"
- 1. Куряча грудка — 2 шт.
- 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 3. Гриби мариновані — 1 банка
- 4. Відварна морква — 3 шт.
- 5. Вершки 22% — 4 ст. л.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Лимон — 1 шт.
- 9. Сир — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати тонкими смужками, скласти в глибоку миску. Вичавити в миску сік лимона, додати сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися.
Цибулю і гриби дрібно нарізати.
Спасерувати цибулю на соняшниковій олії. Далі додати гриби, трохи обсмажити. Потім додати вершки. Все перемішати і трохи протушкувати.
Форму для випікання змастити соняшниковою олією. Укласти половину м'яса і посипати зверху тертим сиром (100 г.). Викласти зверху остиглі гриби з цибулею. Зверху грибів додати натерту на крупній терці моркву.
Зверху укласти по спіралі шматочки м'яса, яке залишилось.
Блюдо поставити в розігріту духовку. Запікати при 200°C 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин сік весь злити. І присипати місця з'єднань шматочків м'яса сиром (50 г.). Знову поставити в духовку. Дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Залишити у формі хвилин на 10 і перекласти на блюдо.