Котлети в тісті
- 1. Тісто листкове бездріжджове — 500 г.
- 2. М'ясо (яловичина) — 600 г.
- 3. Хліб (сірий) — 100 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 300 г.
- 5. Паніровочні сухарі — 100 г.
- 6. Яйце — 2 шт.
- 7. Часник — за смаком
- 8. Петрушка — 20 г.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
- 11. Молоко — 300 мл.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо перемолоти на фарш. Хліб разом зі скоринкою добре розмочити у молоці. Коли розмокне, розім'яти руками. Цибулю та часник подрібнити у блендері. Тепер слід змішати всі інгредієнти, додати 1 яйце та порубану зелень петрушки.
Котлетний фарш відбити, щоб він вийшов пухким. Фарш слід приблизно розділити на рівні частини (можна 12). Сформувати котлети, обваляти їх у паніровочних сухарях.
Листкове тісто порізати на квадратики за кількістю котлет. Кожен квадратик трохи розкачати, загорнути в нього котлету та покласти на деко швом донизу. Друге яйце збити виделкою та змастити котлети зверху за допомогою пензлика. Запікати близько 35 хвилин у добре розігрітій духовці при температурі 180°С.